VIDEO. Volkswagen T-Roc R: Cât costă SUV-ul cu 300 de CP?

Autor: Marius Vișan 14 ian. 2022 Știri auto

Din 2019, T-Roc R este nava amiral puternică a SUV-urilor compacte de la Volkswagen. Comenzile noii ediții a acestui model de performanță vor fi în curând disponibile pentru clienții din Europa. Noul Volkswagen T-Roc R are un preț începând de la 48.445 de euro, preț valabil pentru piața din Germania.

Noul T-Roc R impresionează cu un motor TSI cu 4 cilindri care produce 300 CP și un cuplu maxim de 400 Nm. Sprintul 0-100 km/h are loc în doar 4,9 secunde. Această putere este transferată pe șosea prin intermediul unei cutii de viteze DSG cu 7 trepte (cu funcție Launch Control) și al sistemului inteligent de tracțiune integrală 4MOTION.

Trenul de rulare sport  și direcția progresivă permit caracteristici de manevrabilitate extrem de agile. Un buton de pe volanul multifuncțional nou proiectat (cu padele și comenzi tactile) permite accesul direct la selectarea modului de conducere, unde este disponibil și un mod Race.

VIDEO

Volkswagen T-Roc R – senzație de motorsport

Această combinație și alte caracteristici tehnice asigură o agilitate excepțională. Modelul crossover dispune acum de tehnologii inovatoare din clasele superioare de vehicule, inclusiv sistemul IQ.LIGHT, noi sisteme de asistență și servicii digitale avansate. Noul T-Roc R este dotat standard cu sistemele avansate de asistență Front Assist și Lane Assist. Iar noul IQ.DRIVE Travel Assist și controlul predictiv al vitezei de croazieră IQ.DRIVE permit o direcție, o frânare și o accelerație asistată la viteze de până la 210 km/h.

Personalitatea dinamică a vehiculului este evidențiată de aspectul exterior. Partea frontală nou proiectată are un aspect musculos și cu o bară de protecție în stil R. Farurile cu LED IQ.LIGHT sunt standard pe piața din Germania, iar blocurile optice spate cu LED-uri cu nuanțe închise la culoare și logo-ul R pe grila neagră a radiatorului și pe capacul portbagajului subliniază aspectul exterior distinctiv.

Intră în GALERIA FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Volkswagen T-Roc R


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide