Cum arată Volkswagen Touareg de 5.000 de euro. SUV-ul inconfundabil creat atât pentru oraș, cât și pentru off-road

Autor: Marius Vișan 19 mai 2021 Știri auto

Volkswagen Touareg este un echilibru ideal între confort, design, interior ergonomic și fiabilitate.

Volkswagen Touareg este un SUV de lux de dimensiuni medii, produs de Volkswagen începând din 2002 la uzina din Bratislava. Încă de la prima generație, Touareg a fost dezvoltat împreună cu ”frații” din grup Porsche Cayenne și Audi Q7, împărtășind cu aceștia platforma și multe alte tehnologii. Generația inițială (2002-2010) a oferit opțiuni de motor cu cinci, șase, opt, zece și doisprezece cilindri.

Majoritatea românilor consideră că mașina este un simbol al statutului social

O mașină de dimensiuni mari, care arată bine și atrage atenția pe stradă este deseori preferată de compatrioții noștri. Pentru mulți nici nu mai contează că este o mașină veche, care poluează foarte mult.

Cei care vor un exemplar Touareg, dar nu își permit o mașină nouă, vor trebui să se îndrepte spre piața mașinilor la mâna a doua. Aceștia, cu o sumă ”rotundă” de 5.000 de euro, pot cumpăra un Touareg produs în anul 2004 cu un rulaj de 328.772 km. Sub capotă se află un motor puternic V10 diesel de o capacitate cilindrică de 4.921 cc, ce produce 230 kW (313 CP).

Volkswagen Touareg V10 TDI, rulat, costă 4.990 de euro

Mașina dispune de un interior acoperit cu piele și materiale premium. Probabil că în anul în care a fost achizițioantă de nouă, mașina primise toate dotările disponibile în configurator. Enumprem câteva: ABS, Aer condiţionat automat, Airbag-uri faţă și lateral, Geamuri electrice, Închidere centralizată, Pachet sport, Volan mulțifuncțional cu padele, Scaune încălzite electric, Suspensie pneumatică, Tracţiune 4×4, Cârlig pentru remorcare, Trapă și multe altele.

Intră în GALERIA FOTO

Când vorbim de o mașină second hand, cea mai bună modalitate de a te asigura că nu iei ”țeapă” este să verifici istoricul mașinii. Pentru asta există Carvertical.com. Platforma online oferă informații despre kilometrajul real și accidentele în care a fost implicată mașina. În pachetul de informații se menționează dacă vehiculul a fost deteriorat. Totodată se poate consulta arhiva foto și poate fi verificat în baza de date cu vehicule furate. De asemenea, clientul poate afla defectele pe care anumite modele le-au înregistrat în decursul timpului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide