O autoutilitară Volkswagen cu motor de Porsche se vinde la un preț fabulos. Performanțele sunt pe măsură – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 18 nov. 2019 Știri auto

Solicităm atenția pasionaților de autoutilitare cu un anunț foarte interesant: Un Volkswagen Transporter cu motor de Porsche 966 Turbo se vinde cu 155,500 de euro.

Mașina nu este nouă. Ea a fost fabricată în 2004, iar în prezent kilometrajul ei arată 25,500 de km.

Deși modelul Transporter standard nu este atât de spectaculos, modelul de față a primit niște îmbunătățiri care îl fac foarte special.

GALERIE FOTO

Care este povestea acestui Volkswagen TH2RS

Acest Volkswagen Transporter T5 numit „TH2RS” a fost construit în 2009 de către TH Automobile în Berlin, Germania. Autoutilitara are un motor twin-turbo de 3,6 Litri care provine de la un Porsche 966 Turbo. Acesta produce 638 cai putere (476 kW) și 790 Nm cuplu.

Transmisia cu șase trepte provine tot de la modelul 996 ,cu diferențial blocabil Drexler. Mașina mai dispune de suspensie sport H&R și frâne Brembo cu șase pistoane în față și patru pistoane în spate.

În cabină se află un bord provenit de la Porsche 966 și cinci scaune de curse din fibră de carbon cu scaunul șoferului poziționat pe mijloc. Furgoneta atinge 0-100 km / h în 4,9 secunde și o viteză maximă de 310,7 km / h.

VIDEO

Sursă: engineswapdepot.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: engineswapdepot.com, mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide