Volkswagen va prezenta un concept e-buggy pentru a demonstra flexibilitatea arhitecturii MEB

Autor: ProMotor 31 ian. 2019 Știri auto
Volkswagen va prezenta un concept e-buggy pentru a demonstra flexibilitatea arhitecturii MEB

Volkswagen îşi propune să stimuleze interesul pentru gama sa de maşini full-electric cu o versiune modernă a unui buggy.

VW va dezvălui conceptul e-buggy de la Salonul Auto de la Geneva, pe 5 martie. Conceptul este inspirat de la buggy-uri precum modelul Meyers Manx, care erau populare în California.

VW a declarat că a dezvoltat conceptul pentru a demonstra flexibilitatea arhitecturii MEB, care va susţine automobilele alimentate de baterii pentru mărcile sale VW, Audi, Skoda şi Seat, începând cu modelul Golf I.D. hatchback, care vor intra în producţie în Germania, la sfârşitul acestui an. 

Klaus Bischoff, un oficial Volkswagen, a declarat că acest concept este o interpretare non-retro a unui clasic care „demonstrează legătura emoţională pe care o poate crea mobilitatea electrică”.

VW a spus că platforma MEB poate susţine o gamă largă de stiluri de caroserie, la fel cum şasiul Beetle-ului a fost suficient de adaptabil pentru a fi utilizat la modele precum Manga buggy sau Karmann Ghia sport coupe, popular în anii 1960.

VW nu a spus dacă conceptul de e-buggy va intra în producţie.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide