Volkwagen lansează o platformă de comerţ online cu maşini second-hand

Autor: ProMotor 27 oct. 2017 Știri auto
Volkwagen lansează o platformă de comerţ online cu maşini second-hand

Volkswagen a lansat o platformă online pentru vânzările de automobile second hand din Germania, în încercarea de a-şi atinge obiectivul vizând dublarea portofoliului de contracte de credit, leasing şi asigurări până la 30 de milioane de unităţi, până în 2025, informează Reuters, citat de Agerpres.

Volkswagen Financial Services a pus la punct o platformă denumită HeyCar, unde pot fi listate automobile second hand, cu care va încerca să profite de potenţialul oferit de piaţa automobilelor second hand din Germania, piaţă unde aproximativ 95% din vânzările online se derulează prin intermediul platformelor mobile.de şi autoscout24.de.

Lansată la începutul acestei luni, HeyCar are deja listate 50.000 de vehicule şi speră să tripleze această cifră până anul viitor. Pe termen mediu şi-a propus să ajungă până la 300.000 de listări.

HeyCar nu va avea mesaje publicitare şi de asemenea va fi deschisă şi pentru dealerii de automobile non-VW.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide