Cel mai scump Volvo vândut pe autovit.ro. Este unul dintre cele mai sigure SUV-uri din toate timpurile

Autor: Marius Vișan 18 mai 2020 Știri auto

Chiar dacă nu sunt se bucură de notorietate și vânzări foarte mari, mașinile produse de Volvo ar trebui să stea pe aceeași treaptă cu BMW, Audi sau Mercedes-Benz. Volvo produce mașini premium care, mai tot timpul, au stat foarte bine la capitolul siguranță.

În vârful gamei de SUV-uri de la Volvo stă modelul XC 90. Acesta este un SUV de familie de mari dimensiuni, cu până la 7 locuri, dar care se remarcă mai presus de toate prin trei lucruri: siguranță, confort pentru familie şi tehnologie. XC 90 excelează în toate aceste aspecte. Confortul interior este egal celui oferit de BMW și Audi și se bate de la egal la egal cu Mercedes-Benz.

Cel mai scump Volvo care poate fi cumpărat de pe autovit

Cei care vor să cumpere un Volvo XC 90, cu tot ce are el mai bun ca dotări, și sunt dispuși să îl achiziționeze la mâna a doua, pot apela la site-ul autovit.ro. Cel mai scump exemplar disponibil aici se vinde cu 83.900 de EURO.

Este un exemplar din nivelul de echipare T8 fabricat în anul 2019 care a ajuns la un kilometraj de 3.300 km. Dispune de un sistem hibrid ce produce 391 de CP și transmisie 4×4.

GALERIE FOTO

Despre marca Volvo

Volvo Cars (Volvo, latină pentru „mă rostogolesc”, ca referință la rulmenți) este o companie producătoare de mașini din Suedia fondată pe 14 aprilie 1927 când prima mașină, poreclită „Jakob”, a părăsit porțile fabricii din Göteborg, Suedia. Numele Volvo a fost considerat un bun trademark pentru o companie de rulmenți și pentru o companie de automobile.

Simbolul Volvo este un semn străvechi pentru fier. Semnul fierului a fost folosit pentru a simboliza puterea fierului folosit pentru a construi mașinile, Suedia este cunoscută pentru calitatea fierului. Bara diagonală de fier a fost folosită în principiu pentru a fixa simbolul cercului cu săgeată pe radiator. În anul 2010, Volvo a vândut 373.000 de unități la nivel mondial. În august al aceluiași an, grupul chinez Geely a cumpărat compania Volvo cu 1,5 miliarde de dolari de la Ford.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide