Volvo prezintă conceptul 360c: mediu de dormit, birou mobil, cameră de zi sau spaţiu de divertisment – FOTO

Autor: Marius Vişan acum 2 ani Știri

Volvo Cars ne propune o lume în care călătoriile pe distanţe lungi pot fi făcute fără a fi nevoie de aeroporturi. Dezvăluit astăzi, noul concept Volvo 360c este o viziune asupra unei maşini electrice autonome. Aceasta valorifică libertatea în design oferită de absenţa unui volan şi a unui motor cu combustie internă, oferind posibilitatea de a reimagina plasarea tradiţională a pasagerilor în două sau trei rânduri.

Modelul 360c prezintă patru utilizări potenţiale ale vehiculelor autonome – un mediu de dormit, un birou mobil, o cameră de zi şi un spaţiu de divertisment. 

„Industria se va schimba în următorii ani, iar Volvo ar trebui să conducă această schimbare”, a declarat Håkan Samuelsson, preşedinte şi CEO al Volvo Cars. 

Modelul 360c are, de asemenea, implicaţii pentru viitorul călătoriei, urbanismului, infrastructurii şi a mediului. Acesta nu doar reimaginează modul în care călătoresc oamenii, ci şi modul în care oamenii îşi petrec timpul cu prietenii şi familia în timp ce se află în mişcare şi cum îşi pot recupera timpul în timp ce călătoresc.

 



Comentarii
Inchide