Volvo Trucks a realizat cea mai spectaculoasă reclamă la camioane. Și nu este trucaj!

Autor: Elena Luchian 27 feb. 2020 Știri auto

Nu este un trucaj! Volvo Trucks a prezentat patru camioane într-o maneiră inedită. În clipul promoțional, cele patru apar unul peste altul, formând un turn. Cel mai mare este baza, iar cel mai mic este vârful.

Galerie foto

Cele patru camioane, Volvo  FH, Vp;vp FH16, Volvo FM și Volvo FMX, așezate unul peste altul, formează un turn cu o înălțime de 15 metri. Camioanele cântăresc împreună 58 de tone. Deasupra lor a urcat președintele Volvo Trucks, Roger Alm.

Reclama arată, pentru început, o siluetă bizară, cu proporții intimidante, înaintând prin întuneric, înfruntând vântul și ninsoarea, tunetele și fulgerele. Pe măsură ce monolitul se apropie, se pot distinge formele unor camioane suprapuse, iar la comanda colosului pare să se afle o femeie.

“Lansăm patru camioane suficient de puternice încât să se transporte unele pe altele, dar și pe președintele nostru”, este mesajul care apare pe ecran.

“Sunt obișnuit să fiu deasupra lucrurilor și să am controlul, dar în acest caz, să fiu filmat în vârful turnului format din autocamioane a fost cu siguranță o zi neobișnuită la serviciu. Aș putea spune că am un anumit respect pentru înălțimi. Sunt un tip cu picioarele pe pământ”, a povestit Roger Alm, președintele Volvo Trucks.

Filmările au fost realizate la sfârșitul anului trecut, pe un circuit de testare aflat în apropierea orașului Goteborg din Suedia. O lună le-a luat nordicilor pentru a pune la cale proiectul și pentru a se asigura că turnul format din camioane prezintă siguranță în mișcare. Pe timpul filmărilor, un șofer profesionist a trebuit să mențină viteza constantă de deplasare, pentru a nu-i pune în pericol pe cei din jur.

Cei de la Volvo Trucks sunt specialiști în reclame spectaculoase. În urmă cu șapte ani, actorul Jean Claude van Damme a făcut șpagatul între două camioane Volvo care se deplasau în marșarier. Picioarele actorului din filmele de acțiune au rămas pe oglinzile celor două autotrenuri.

 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide