Volvo V40 facelift. Eşti pregătit să te îndrăgosteşti? FOTO-VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 feb. 2016 Știri auto

 


Ocupaţi fiind cu S90 şi V90 suedezii de la Volvo i-au acordat, în sfârşit, ceva atenţie şi ”mezinului” V40. Acesta a beneficat de un facelift cu un styling mai fin şi un design interior ce-l aduce în concordanţă cu restul line-up-ului de la Volvo, informează Autocar.co.uk.

Poreclit ”Thor’s hammer”(Ciocanul lui Thor) V40 a beneficiat de nişte upgrade-uri exterioare ce includ o nouă grilă care incorporarează marca de fier Volvo şi faruri noi cu LED în formă de T luate de la S90, V90 şi XC90. Va fi disponibil în cinci noi culori exterioare, iar clienţii vor alea la dispoziţie opt noi modele de jante. 

La interior, găsim un bord alcătuit din materiale noi, printre noutăţile în privinţa sistemelor fiind şi tehnologia CleanZone, ce ajută la purificarea aerului înainte de a fi introdus în cabină. Stilul tapiţeriei este luat de la Volvo Concept Estate, iar inserţiile din aluminiu cu cusături contrastante sunt printre noile caracteristici.

Sub capotă, motorul D2 diesel de 2.0 litri a fost şi el revizut pentru a fi mai prietenos cu mediul, cotele urmând să indice 80 gCO2/km.

Comenzile pentru V40 facelift vor putea fi făcute în luna mai, livrările fiind aşteptate începând cu luna iunie. Volvo nu a lansat preţurile pentru noul V40 facelift, dar probabil nu se vor abate prea mult de la modelul actual. Anul trecut, versiunea standard a lui V40 costa aproximativ 23.000 de euro.

Click aici pentru Galeria Foto


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide