Volvo V60 Cross Country va debuta la Salonul Auto de la Los Angeles

Autor: Tudor Rus 06 nov. 2014 Știri auto

Aşa cum ne-au obişnuit mai toţi producătorii înaintea unui salon auto de anvergură, Volvo publică primele imagini şi informaţii oficiale cu versiunea Cross Country oferită modelului V60 înaintea debutului oficial de la Los Angeles.

Practic, versiunea Cross Country se diferenţiază de un V60 normal printr-o gardă la sol mărită cu 65 mm faţă de versiunea standard. În materie de aspect, V60 Cross Country primeşte un set de ornamente de caroserie care vizează barele de protecţie, pragurile laterale şi bosajele aripilor.

Pe lângă acestea, clienţii pot alege un set de anvelope de 18 sau de 19 inci (oferite opţional) şi anvelope cu un profil înălţat, pentru un confort sporit al ocupanţilor pe suprafeţe accidentate.

Volvo V60 Cross Country primeşte un sistem de tracţiune faţă ca dotare standard, însă pentru versiunile echipate cu motoare mai potente Volvo va oferi şi un sistem de tracţiune integrală.

Primele modele Volvo V60 Cross Country for pleca spre pieţele din SUA şi Canada şi vor fi echipate cu motorul pe benzină în cinci cilindri cu 250 CP.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide