Cât costă un Volvo XC60 recuperat de bancă. Are aproape 200.000 de km dar nu e ieftin deloc

Autor: Marius Vișan 24 mai 2021 Știri auto

Unele bănci din România au departamente care se ocupă de revânzarea mașinilor recuperate de la clienți.

Avantajul față de site-urile consacrate de vânzări auto SH ar fi sunt evitați samsarii. Există o oarecare siguranță că proprietarul primește informații corecte despre istoricul mașinii și sunt evitate astfel situațiile în care mașina are km dați înapoi sau alte probleme majore.

Se vinde un Volvo XC60 recuperat de bancă

Btleasing.ro vinde un Volvo XC60 cu suma de 29.750 de EURO (inclusiv TVA). Este un exemplar fabricat în anul 2018, care a ajuns la un rulaj de 194.623 de km. Dispune de un motor diesel cu cilindree 1.969 cm3, cu o putere (CP/kW) 190/140.

Lista de dotări cuprinde: ABS, ESP, Cutie automata, Climatronic, audio Radio, Navigație, Senzori parcare, Pregătire telefon Bluetooth, Interior Piele, Scaune încălzite, Geamuri electrice, Oglinzi electrice, Proiectoare ceață, închidere centralizată, Jante aliaj, Computer bord, Faruri Led, Pilot Automat, Tracțiune 4×4, Cotieră, Acționare electrică hayon, Auto hold, Martor unghi mort, Lane assist și Asistent evitare coliziune.

Pentru a avea un termen de comparație, menționăm că un Volvo XC60 cu zero km (nivelul de echipare INSCRIPTION) costă începând de la 51.000 de euro.

Intră în GALERIA FOTO

Volvo XC60 este cel mai vândut model al suedezilor

De mai bine de un deceniu, Volvo XC60 a fost mereu prezent în topul unuia dintre cele mai competitive segmente din piață: segmentul SUV. A fost cel mai vândut model Volvo din 2009 până în 2020. Modelul a ajuns la peste 1,68 milioane de unități vândute în întreaga lume.

Numai în 2020 XC60 a atins aproape 200.000 de unități vândute și a reprezentat aproape 29% din vânzările totale ale Volvo Cars. În ceea ce privește cota de piață, a fost cea mai populară mașină din segmentul european SUV premium de dimensiuni medii și s-a aflat în primele cinci modele vândute în același segment la nivel global.

Citește și Top 10 mașini Volvo la 4.000 de euro. Mașini de ocazie, diesel sau pe benzină

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide