A fost ales cel mai bun vopsitor auto din România – VIDEO

Autor: Marius Vişan acum 11 luni Știri

234 de vopsitori auto din toată țara s-au luptat să intre în marea finală Vopsitorul anului în România, competiție care a avut loc vineri, 25 octombrie, în București.

10 vopsitori s-au străduit să mixeze o vopsea specială, să o aplice corect, să mânuiască cele mai bune pistoale de vopsit pentru a-și demonstra abilitățile și cunoștințele.

La finalul zilei, pe baza punctajului obținut, Adrian Marius Dumitrescu a fost desemnat Vopsitorul Anului în România, omul care știe cel mai bine cum să vopsească orice element dintr-o mașină adusă în service.

Concursul a fost evaluat de un juriu internațional format din Yunus Tak, Sată Export Sales Manager South Eastern Europe, Nicolae Ochișor, Sales Engineer Dynabrade Bulgaria, Moldova & România, Valentin Adam, responsabil Secție Vopsitorie Top Lac, Yvonne Rohde-Hofbauer, Regional Trainer Central Europe Glasurit, Sebastian Toma, redactor-șef revista Autobild și Florin Cicireagă, Director Comercial Policolor, Divizia Performance Coatings.

Meseria de vopsitor auto este pe cale de dispariție în România, iar necesitatea profesionalizării ei este impusă de nevoia realizării unor lucrări de calitate superioară, precum și în scopul creșterii nivelului de retenție al clienților în service-urile autorizate.

Pe acest fundal, Policolor, producător de vopsea auto a organizat prima competiție națională dedicată vopsitorilor auto profesionișți.

VIDEO


Sursa foto: ProMotor


Comentarii
Inchide