VW pregătește Arteon Shooting Brake. Va fi cel mai luxos model al germanilor

Autor: ProMotor 02 mart. 2020 Știri auto

VW Arteon Shooting Brake a fost surprins în timpul testelor în Europa, imaginile demonstrând că este foarte aproape de a intra în producție.

Arteon este o mașină elegantă și sub formă de sedan, îmbinând un design agresiv al părții din față, și continuând cu linia acoperișului înclinată spre spate care îi oferă un aer de cupe cu patru uși. Break-ul, însă, îmbunătățește cumva designul deja foarte elegant a lui Arteon.

Arteon este alimentat de motorul de 2,0 litri turbo în linie cu 4 cilindri TSI, care produce 268 cai putere și 190 nm cuplu. Motorul TSI va fi asociat unei cutii de viteze cu dublu ambreiaj DSG cu 7 trepte, iar pentru piața din Statele Unite va exista o versiune a acestei cutii, dar cu 8 rapoarte.

VW Arteon R Shooting Brake

Există zvonurii care spun că va exista și o versiune de performanță a lui Arteon. Divizia VW R intenționează să lanseze berlina Arteon R cu 328 CP în ultimul trimestru al anului 2020, ca parte a facelift-ului de la jumătatea vieții modelului Arteon. După lansarea lui Arteon R, compania germană intenționează să lanseze Arteon R Shooting Brake în prima jumătate a anului 2021.

Ambele vor fi dotate cu propulsorul pe benzină turbo cu patru cilindri TSI de 2,0 litri de 328 de CP, provenită de la VW Golf R. Cuplul va fi trimis la toate cele patru roți printr-o transmisie automată DSG cu dublu ambreiaj cu șapte viteze.

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: wilcoblok / instagram



Comentarii
Inchide