VW Caddy apare în primele imagini teaser, mai sportiv ca niciodată

Autor: ProMotor 22 dec. 2019 Știri auto

VW Caddy a apărut în primele imagini teaser oferite de producător, iar imaginile arată un minivan cu o înfățișare neașteptat de sportivă. Sigur că versiunea de serie va fi mult mai îmblânzită, dar nu putem decât să fluierăm admirativ când privim imaginile teaser cu viitorul Caddy.

Intră în Galeria FOTO

Partea frontală propune un spoiler agresiv, cu o grilă integrată care nu pare să aibă rol în răcirea motorului. Dorește VW să sugereze o versiune electrică a viitorului minivan? Este foarte posibil, electrificarea este pe lista de sarcini a grupului Volkswagen, iar Caddy nu poate să evite acest subiect. Imaginea este completată de roțile supradimensionate și de oglinzile futuriste montate bizar în partea superioară a montanților față.

În spate putem admira designul curat, dar futurist al viitorului Caddy, cu blocuri optice care înconjoară luneta. Marcajul „Delivery” din lateral sugerează că avem în față versiunea de marfă a lui Caddy, cu toate că o versiune Life de pasageri va fi, de asemenea, disponibilă.

Sigur că aceste imagini teaser cu viitorul Caddy sunt spectaculoase, dar nu trebuie să vă setați așteptările foarte sus. Prototipurile văzute în teste pe șosele arată o formă tradițională, foarte apropiată de cea a modelului existent pe piață, și un design conservator, așa cum ne-a obișnuit VW și în cazul altor modele. Este remarcabil că germanii se referă, în comunicatul de presă, la aceste imagini teaser ca aparținând unui „concept”.

Designul exterior este, de departe, cel mai puțin important factor care determină intenția de cumpărare în segmentul minivanurilor comerciale. E normal ca VW să nu dorească să își asume prea multe riscuri cu designul viitorului Caddy. Mult mai important este factorul tehnic, iar aici trebuie menționat că viitorul model va fi realizat pe platforma MQB a grupului Volkswagen.

Trecerea la noua platformă va permite o optimizare a utilizării spațiului, atât în ceea ce privește cabina, cât spațiul pentru cargo. Ne așteptăm ca, la lansare, gama de motorizări să includ unități cu combustie internă. Ulterior, Caddy va dispune de unități electrificate, inclusiv cu sistem electric la 48 de volți.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide