VW Golf vs. TIR. O șoferiță a provocat un accident într-una din cele mai periculoase intersecții de pe Centura Bucureștiului – VIDEO

Autor: ProMotor 17 apr. 2020 Știri auto

Interesecția între Șoseaua de Centură a Bucureștiului și șoseaua care duce spre comuna Berceni este una dintre cele mai periculoase. Aici se întâmplă multe accidene din cauza aglomerației, și tot aici autoritățile intenționează să construiască un sens giratoriu suspendat ca acela din Ploiești.

Până să-l construiască însă șoferii au bătăi de cap când circulă pe această porțiune, chiar și în perioada stării de urgență, când, teoretic, traficul ar trebui să fie mai redus, iar șoferii mai precauți.

Săptămâna trecută, o șoferiță care conducea un Volkswagen Golf a fost filmată în timp ce intră, în plin, într-un TIR. Ea ar fi putut să prevadă că TIR-ul nu va opri dar a intrat direct în remorca acestuia.

„Accident Tir Turcia cu Golf 4. Am oprit să îi las filmarea doamnei, în cazul în care va avea nevoie de ea. Turcul nu vorbea limba engleză. Accidentul s-a produs la intersecția dintre DN Centura București cu Sos. Berceni. Tirul avea cedare de prioritate. Doamna probabil s-a panicat și nu a frânat suficient de puternic. Grija mare și sănatate tuturor!”, a scris în postare cel care a filmat întreaga scenă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook / Trafictube



Comentarii
Inchide