VW îl lansează pe fratele mai nervos şi mai chipeş al Golfului [GALERIE FOTO]

Autor: Marius Vișan 09 nov. 2016 Știri auto

Dezvoltat de VW Brazilia, şi arătat în premieră la Sao Paulo Motor Show, Gol GT Concept a fost creat pentru a consolida relaţia emoţională a clienţilor cu afintăţi spre modelele sportive.

Gol GT Concept arată ca un model Volkswagen GT, asta datorită aerodinamicii sale combinate cu o culoare metalică unică „gray vulcan”, maşina mai evidenţiindu-se şi prin elementele roşii de la exterior.

„Conceptul este o revenire la rădăcini, la începutul legendei GT, dar cu un limbaj actualizat şi modern, care traduce întru-un fel toată sportivitatea brandului Volkswagen”, a declarat Jose Carlos Pavone. şeful departamentului de design. 

GALERIE FOTO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide