Volkswagen Jetta vândut de Banca Transilvania. O mașină simplă și corectă din mai toate punctele de vedere

Autor: Marius Vișan 05 feb. 2022 Știri auto

Orice mașină nouă își pierde din valoare imediat ce o scoți din parcare. Ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că mașinile noi continuă să piardă din valoare într-un ritm alert pe tot parcursul primului an de viață, uneori chiar și 40%. O mașină la mâna a doua se depreciază într-un ritm mult mai lent după acel platou din primul an, astfel încât s-ar putea spune că o mașină folosită este o investiție mult mai bună decât una nouă.

Pentru mulți cumpărători de mașini second-hand este foarte importantă sursa de unde este achiziționat autoturismul. Cu cât aceasta mai sigură, cu atât mai multă încredere generează viitorului client.

Faptul că o mașină este vândută de firmă care aparține unei bănci cunoscute ar putea fi o garanție. Am vrut să vedem ce oferte sunt pe Btleasing.ro și tot acolo am găsit una care ne-a tras atenția. Este vorba de un Volkswagen Jetta în nivelul de echipare Style. Sub capotă are un motor 2.0 litri pe motorină, care produce 110 CP, conectat la o transmisie automată DSG. Mașina a fost fabricată în anul 2017, iar în acest moment are un rulaj de 117.000 de km.

Intră în GALERIA FOTO

Mașinile second-hand sunt exponențial mai accesibile decât cele noi

Mașina are cutie de viteze automată DSG, clima automată pe două zone, senzori de parcare, Bluetooth, scaune încălzite, geamuri și oglinzi electrice, proiectoare de ceață, închidere centralizată, jante din aliaj ușor, computer de bord, cruise control, pachet Allstar + pachet iarnă. Prețul ei este de 11.429 de EURO (fără TVA) și 13.601 EURO (inclusiv TVA). Mașina din acest anunț arată foarte bine atât la exterior, cât și la interior.

 

Prețul este apropiat de al unui exemplar vândut pe Mobile.de, aceeași culoare, același an de fabricație, același motor și același număr de kilometri acumulați.

Volkswagen Jetta este o mașină compactă fabricată și comercializată de Volkswagen începând cu anul 1979. Poziționat deasupra hatchback-ului Golf, modelul Jetta a fost comercializat de-a lungul a șapte generații, sub diferite denumiri: Atlantic, Vento, Bora, City Jetta, Jetta City, Jetta GLI, Jetta, Clasico și Sagitar (în China).

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Btleasing.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide