VW reduce vânzările în Europa

Autor: Mediafax 06 sept. 2007 Știri auto
VW reduce vânzările în Europa

Grupul german Volkswagen vrea sa reducă vânzările din Europa, concentrându-se asupra pieţelor emergente, inclusiv India care va consemna un ritm susţinut de dezvoltare. "Circa 56% din vânzările de automobile marca VW au loc în afara Europei, iar în următorii 8-10 ani se va ajunge la peste 70%", a spus Rose.

Majorarea veniturilor populaţiei şi lansarea unor noi modele determină creşterea vânzărilor de maşini premium şi de dimensiuni mari în India, iar tendinţa se va menţine. În India, doar 8 din 1.000 de locuitori deţin un automobil, comparativ cu raportul de 300 la 500, în majoritatea statelor occidentale. În perioada 2009-2010, VW intenţionează să lanseze pe piaţa indiană un automobil de dimensiuni mici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide