VW Tiguan – primul video

Autor: Andrei Nan 04 iul. 2007 Știri auto

Cu ocazia primelor poze oficiale a început numărătoare inversă a lansării celui de-al 14-lea model de serie Volkswagen. Totul a început cu primul test drive cu Tiguan, la care au participat un număr foarte restrâns de jurnalişti atent selecţionaţi, printre care s-au numărat şi cei de la revista Motor Trend.

Partea frontală păstreză elemente ale lui Concept A, studiu care a generat un val de aprecieri, un SUV cu alură de coupe pe o platfornă de crossover. Din punct de vedere al motorizărilor, VW va oferi clienţiilor de Tiguan trei motorizări pe bezină TSI (turbo, cu injecţie directă) şi două propulsoare TDI. Propulsoarele pe benzină vor dezvolta 150 CP, 170 CP, respectiv 200 CP. Cele două motoare diesel adoptă tehnologia common-rail, cu un mare plus în ce priveşte reducerea zgomotului, specifică soluţiei pompă-injector utilizate până acum. Puterea celor două propulsoare diesel va fi de 140 CP, respectiv 170 CP, ambele îndeplinind standardele de poluare Euro 5, care vor intra în vigoare în 2009. .

Pentru a descoperi înainte de lansarea oficială a noului SUV "lumea" pe care o oferă Tiguan, Volkswagen a pus la dispoziţia celor curioşi un site denumit foarte sugestiv www.tiguan-base.com.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide