Waze aduce update-uri importante pentru șoferi. Cele 6 funcții care vor ajunge curând în aplicație

Autor: Ionuț Vîlciu 07 mart. 2024 Știri auto

Waze anunță noi funcții ce vor fi disponibile în curând în aplicație pentru toți utilizatorii. Noi alerte pentru viteză, sensuri giratorii și multe altele.

Waze este cea mai populară aplicație de navigare printre șoferi, oferind nenumărate funcții, alerte și date în timp real despre starea traficului. Aceste capabilități o fac alegerea preferată a șoferilor de pretutindeni, iar aplicația evoluează constant.

Începând cu luna aceasta, Waze va lansa atât pe Android, cât și pe iOS noi funcții. Este vorba despre 6 actualizări importante. Vom vedea noi tipuri suplimentare de alerte rutiere, inclusiv scăderi de viteză, viraje strânse și drumuri cu taxă. Aceste alerte au apărut pentru prima dată în februarie pentru unii utilizatori.

În plus, alte noi alerte rutiere din Waze vor include o notificare pentru momentul în care limita de viteză este pe cale să se schimbe. Dacă drumul pe care vă aflați în prezent este pe cale să-și scadă limita de viteză veți fi avertizat înainte ca acest lucru să se întâmple. În acest fel, veți putea ajusta viteza de deplasare în consecință.

Citește întregul articol pe Go4IT.ro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu
Ionuț Vîlciu este absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Primii pași în presă i-a făcut în 2021, alături de echipa WASD.ro, acolo unde a redactat primele sale materiale. Pasiunea l-a condus către presa auto, domeniul în care și-a dorit întotdeauna să activeze. ... citește mai mult

Comentarii
Inchide