Xiaomi lansează un kart electric în colaborare cu Lamborghini – VIDEO

Autor: Marius Vișan 18 aug. 2020 Știri auto

La scurt timp după ce a dezvăluit primul televizor transparent din lume produs în masă, Xiaomi a făcut acum echipă cu Lamborghini pentru a lansa o ediție specială a unui kart electric.

Numit oficial Xiaom Ninebot GoKart Pro Lamborghini, kartul este vopsit într-o nuanță de galben (specifică modelelor Lamborghini) și include autocolante și insigne ale producătorului italian. Acesta a fost lansat pentru a sărbători a zecea aniversare a companiei chineze, iar prețul de vânzare va fi de aproximativ 1.479 de dolari.

Lamborghini Edition este complet electric și dispune de un pachet de baterii despre care se spune că au energie pentru 62 de ture ale unui circuit de 400 m. Viteza poate ajunge la 40 km / h. Bateria are o capacitate de 432 Wh.

Xiaom Ninebot GoKart Pro Lamborghini are sistem audio care imită sunetul unui Lamborghini cu motor V10 sau V12

Xiaomi i-a montat anvelope personalizate care ușurează derapajele controate. Ba mai mult, kartul oferă și un sistem audio care imită sunetul unui Lamborghini adevărat, cu un motor V10 sau V12.

În ceea ce privește kart-urile, creația celor de la Xiaomi este într-adevăr uimitoare. Partea frontală are o aripă inspirată de Formula 1, în timp ce există și o zonă de șezut ergonomică.

Intră în Galeria Foto

Xiaom Ninebot GoKart Pro Lamborghini
Xiaom Ninebot GoKart Pro Lamborghini

Despre produsele Xiaomi

Xiaomi este o companie chineză cunoscută pentru telefoanele sale cu un raport preț/performanțe imbatabil.

Sub umbrela Xiaomi activează însă numeroase companii cu o gamă de produse aproape imposibil de imaginat, de la periuțe de dinți la trotinete electrice și, mai recent, chiar motociclete electrice. Prima motocicletă electrică este produsă de Ninebot sub brandul Segway și poartă numele „Apex”.

Prezentarea conceptului a fost însoțită de un video care dezvăluie mai multe detalii despre viitoarea motocicletă electrică Xiaomi. Printre acestea, motorul electric de dimensiuni generoase, montat central pe cadrul motocicletei. În mod ironic pentru denumirea sa, în clip se pare că motociclistul ratează toate apexurile, iar viteza la care este filmată nu promite prea multă sportivitate.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide