Yamaha prezintă scuterul cu trei roţi 01GEN, conceput pentru off-road

Autor: ProMotor 14 oct. 2014 Știri auto

Scuterul cu trei roţi Yamaha Tricity a fost lansat în Europa anul acesta ca o soluţie pentru cei care fac naveta în mediul urban, iar acum japonezii vor să ofere un produs şi celor cu un spirit de aventură mai dezvoltat.

Aşa s-a ajuns la prototipul 01GEN (numele este inspirat din alăturarea cuvintelor „generate” şi „genesis”), un vehicul ce poate fi folosit atât pe asfalt, cât şi acolo unde acesta lipseşte.

Legat de designul sportiv afişat de 01GEN, Yamaha spune că look-ul adoptat de scuterul cu trei roţi face parte din noul limbaj „Refined Dynamism”, care împarte designul în două zone distincte. Dacă partea de sus anunţă performanţe interesante pe asfalt, partea inferioară sugerează capacităţi off-road deosebite – un fel de pachet 2 în 1 – conform oficialilor Yamaha.

Din păcate, va trebui să-i credem pe cuvânt pentru că momentan specificaţiile tehnice ale scuterului 01GEN nu sunt dezvăluite, iar producerea unei versiuni de serie este în continuare sub semnul întrebării.

Pentru o perspectivă mai artistică a designului impus de Yamaha prototipului 01GEN, aveţi la dispoziţie videoclipul de mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide