Yango lansează noul serviciu Confort în Bucureşti

Autor: ProMotor 02 aug. 2019 Știri auto
Yango lansează noul serviciu Confort în Bucureşti

Aplicaţia de e-hailing Yango introduce noul serviciu Confort în Bucureşti. În completarea serviciului Econom, această nouă opţiune din aplicaţia Yango permite utilizatorilor comanda unei curse cu maşini mai bine echipate, atent selecţionate de către companie, la cele mai avantajoase tarife din Capitală pentru această categorie.

“Observăm o cerere foarte mare pentru călătorii cu Yango în Bucureşti, mult mai mare decât ne aşteptam iniţial pentru prima lună de funcţionare. În această perioadă de timp, am analizat cu atenţie feedback-ul primit şi nevoile utilizatorilor noştri şi am decis să lansăm noua categorie Confort, un serviciu pe care l-am dezvoltat cu succes pe majoritatea pieţelor în care suntem prezenţi, confirmând devotamentul nostru pentru clienţii din România. Astfel, utilizatorii noştri pot fi siguri că vor avea parte de o călătorie confortabilă într-o maşină dintr-o categorie mai bună, pentru un preţ puţin mai mare, însă în continuare foarte accesibil. Pe de altă parte, şoferii cu maşini foarte bine întreţinute şi care dau dovadă de bune maniere în relaţia cu pasagerii, au de astăzi ocazia să câştige şi mai mult prin Yango”, a declarat Musheg Sahakian, Directorul de Extindere Globală al Yango.

O parte dintre automobilele la care utilizatorii serviciului Confort vor avea acces sunt: Citroen C-Elysee, Volkswagen Passat, Skoda Superb, precum şi Mercedes Clasa C sau BMW Seria 3. Maşinile şi şoferii acestora au fost atent verificaţi de către echipa Yango şi partenerii săi de pe piaţa locală în vederea asigurării celor mai bune condiţii pentru categoria Confort.

Cursele comandate prin noua opţiune Confort pornesc de la preţul de 10 lei, care include rezervarea maşinii, o distanţă de 5 km şi o durată a cursei de 10 minute. De exemplu, o cursă de la Aeroportul Otopeni la Piaţa Victoriei va fi în jur de 31 de lei, în timp ce o călătorie din Pipera către Piaţa Dorobanţi costă circa 12 lei.

Pe lângă noul serviciu Confort, clienţii Yango pot beneficia de cursele din categoria Econom. În iunie, aplicaţia Yango s-a lansat cu opţiunea Econom, prin care oferă curse la preţuri începând de la 5 lei cu discount. În prezent, plata călătoriilor este disponibilă doar prin intermediul unui card bancar înregistrat în aplicaţie. 

Yango este o aplicaţie digitală de e-hailing. Serviciul este operat de către Yandex.Taxi B.V., companie membră a grupului Yandex (vezi mai jos mai multe detalii despre Yandex). În prezent, Yango (serviciu care funcţionează şi sub numele de Yandex.Taxi în unele ţări) operează în 17 ţări, inclusiv Estonia, Letonia, Finlanda, Serbia sau Israel şi se extinde rapid în mai multe regiuni ale lumii. Aplicaţia este disponibilă pentru descărcare gratuită din App Store sau Google Play în română, engleză şi multe alte limbi.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide