Zeci de mașini distruse de inundații în Africa de Sud. VIDEO

Autor: Promotor 17 dec. 2019 Știri auto

Africa de Sud a fost lovită, zilele trecute, de inundații. Intervenția rapidă a autorităților și numeroasele avertismente emise de acestea au făcut ca numărul victimelor să fie mic. Dar pagubele materiale sunt imense. Mii de mașini au fost distruse de inundații pe teritoriul țării.

Intră în galeria foto

O filmare în care apare un Mercedes-Benz Clasa C luat de viitură arată doar parțial nivelul dezastrului. Limuzina Mercedes este doar una dintre miile de mașini distruse de inundațiile care au lovit Africa de Sud. Imaginile au fost surprinse în orașul Centurion, aflat în nord-estul statului. Și Johannesburg, și capitala Pretoria au fost grav afectate de revărsările de apă provocate de precipitațiile abundente.

Din fericire, nimeni nu se afla la bordul mașinii surprinse în aceste imagini. Companiile de asigurare vor avea de muncă în zilele care urmează. Trebuie să estimeze pagubele uriașe. Mii de mașini vor fi declarate daună totală după ce au fost luate de ape.

Serviciul de Prognoză Meteo din Africa de Sud a emis avertismente în repetate rânduri, iar autoritățile au intervenit cu promptitudine pentru a salva persoane izolate și aflate în pericol. Nu mai puțin de 70 de turiști au fost luați cu elicopterul dintr-un hotel al cărui parter a fost inundat. Două persoane și-au pierdut viața în inundații.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sapeople.com



Comentarii
Inchide