Zenvo TSR – GT: un supercar cu peste 1.300 CP și o viteză maximă de 424 km/h

Autor: Adrian Somai acum 2 luni Știri auto

Danezii de la Zenvo au publicat la sfârșitul săptămânii trecute primele fotografii oficiale cu noul supercar TSR – GT, un model cu peste 1300 de cai putere sub capotă. Este cel mai puternic model construit vreodată de cei de la Zenvo și va fi produs într-o serie limitată de numai trei exemplare. Prețul nu este cunoscut încă, însă toate cele trei exemplare au fost deja vândute, potrivit HotCars.

Noul TSR – GT este ultimul model din seria TSR a celor de la Zenvo, constructorul nordic urmând să înlocuiască această serie de modele începând cu anul viitor. Fiind ultimul model din serie, danezii și-au dorit să aducă pe piață un supercar cu totul și cu totul special. Astfel, aceștia au făcut tot ce au putut pentru a construi un model cât mai rapid și cât mai puternic în linie dreaptă. Și au și reușit, TSR – GT devenind cel mai puternic model construit vreodată de Zenvo.

La exterior, noul TSR – GT a primit un eleron alungit realizat din fibră de carbon și niște discuri aerodinamice speciale integrate în jante. La nivelul habitaclului, danezii au optat pentru o tapițerie din piele care a înlocuit materialele din Alcantara. În rest, și aici se pot observa o serie întreagă de elemente realizate din fibră de carbon.

Cifre de performanță de invidiat

Supercarul este echipat cu o unitate de motorizare V8 cu capacitate de 5.8 litri și cu supraalimentare dublă. Grație pachetului TS Power Pack, puterea propulsorului a crescut până la nu mai puțin de 1.360 de cai putere. Versiunea standard a lui TSR se putea lăuda cu o putere de numai 1.177 de cai putere.

În aceste condiții tehnice, cifrele de performanță cu care se poate lăuda noul TSR – GT sunt impresionante. Spre exemplu, viteza maximă pe care o poți prinde la volanul supercarului a fost limitată electronic la 424 km/h.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Zenvo


Adrian Somai
Adrian Somai
Îmi plac mașinile și sunt mereu la curent cu ultimele noutăți din domeniu. Sunt cel mai fericit atunci când călătoresc și am șansa de a cunoaște oameni, obiceiuri și locuri noi din lumea întreagă. Nu am studiat jurnalismul, însă mi-a plăcut dintotdeauna să scriu și să ofer informații ... citește mai mult

Comentarii
Inchide