Volkswagen Passat CC 1.8 TFSi

Autor: Sergiu Tudose 07 iul. 2008 Test drive

Din câte îmi aduc aminte, în urmă cu zece ani, foarte puţine persoane erau familiarizate cu cele mai “la modă” maşini europene. De fapt, mulţi le ştiau doar de la televizor sau din surpriza gumei de mestecat.

În prezent, aproape oricine îţi poate arăta cu degetul un Porsche Cayenne, un Mercedes S-Klasse, un Audi A4 sau un Volkswagen Passat (versiunea actuală) – printre multe, muuulte altele. Ei bine, în ciuda segmentelor diferite, toate aceste modele au câte ceva în comun. Este ceva foarte puternic, ceva irezistibil pentru publicul din România. Este vorba despre imaginea automobilului nemţesc, despre performanţă, eleganţă şi calitate.

În aceste fotografii aveţi o maşină despre care aş putea scrie un roman întreg. Mă rog, aş putea, dar n-am s-o fac. Va trebui să aşteptaţi următorul număr al revistei ProMotor pentru a afla totul despre superbul Volkswagen Passat CC.

În schimb, pot spune că modelul va începe să apară tot mai des prin parcările mall-urilor, cinematografelor, teraselor sau stadioanelor noastre. Este pur şi simplu prea frumos pentru a fi ignorat. Pe deasupra, întruchipează perfect calităţile automobilului nemţesc menţionate mai sus şi este gata să facă pentru Volkswagen ceea ce a făcut CLS-ul pentru Mercedes-Benz. Adică să deschidă ochii multor persoane care trăiesc cu impresia că o maşină germană este doar un obiect rece şi pragmatic.

Personal, m-a impresionat mai mult decât m-aş fi aşteptat şi sunt în continuare îndrăgostit de felul în care arată. Genial.

Restul de info, bineînţeles, în numărul din august al revistei noastre.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide