Anduranta Renault Megane

Ar fi o afacere bună ca fiecare asociaţie de locatari să aibă o spălătorie în spatele blocului. Când eşti prea curios ajungi să decontezi din buzunarul propriu. Pentru moment nu ştiu cât trebuie să investesc, să ajung la un dealer Renault. Micul paris din perspectiva caroseriei de Megane.

Anduranta Renault Megane Anduranta Renault Megane

S-a terminat iarna, şi parcă nu aş risca un verdict încă. Am văzut fulgi şi în mai. S-au întors zburătoarele, lucru uşor de remarcat pe caroseria oricărei maşini parcate sub un copac. Şi uite aşa încep să mă gândesc la un abonament la o spălătorie auto, doar pentru exterior.

Nu poţi defila cu maşina prin oraş tapetată cu găinaţuri. Nu este estetic şi, apoi, acele excremente mai conţin ceva acizi care nu fac tocmai bine vopselei.
Nu ştiu dacă chiar aşa stau lucrurile, cel puţin asta mi-au recomandat specialiştii. Apoi am redescoperit praful de Bucureşti. Şi uite aşa începe să-mi fie dor de iarnă.

Cum iubiţii mei colegi nu prea au dorit să iasă din ţară luna asta, m-am pricopsit cu ceva deplasări. Rezultatul? Doar vreo 700 km în plus în memoria computerului de bord. Vreo 400 extraurban, şi restul în magnificul Bucureşti care se aglomerează de la oră la oră.

Am reuşit să produc şi prima daună Mégane-ului. Am vrut să cercetez sistemul de prindere de hayon al tăbliei de la portbagaj. Atât de curios am fost, încât am scos nitul din partea dreaptă şi l-am pierdut. Inevitabil, va urma un drum la un dealer Renault pentru a cumpăra acest reper. Curiozitatea se plăteşte.

Cum dimineaţa deja sunt vreo 10 grade, propulsorul a pierdut acel zgomot ciudat la pornirile la rece. În ceea ce priveşte consumul, nu pot spune că este vreo evoluţie. La fel ca luna trecută. Nu ştiu dacă este o chestiune de obişnuinţă, dar am început să iubesc scaunul din Mégane.

Stau foarte bine în el, nu am observat să am probleme cu spatele la drum lung şi oferă un bun suport lateral pentru un model de familie. Fac plinul o dată pe lună, şi deja colegii sunt uşor invidioşi. În timp, ajungi să apreciezi astfel de detalii, mai ales de când preţul carburantului ştie doar să urce.

Am început să renunţ la serviciile aerului condiţionat. Altceva? Păi, am spălat maşina dimineaţă, sunt curios cât praf voi găsi pe ea când voi pleca acasă. Apropo de deplasări. În Germania, Elveţia... nu am văzut praf. Cum am început să exportăm cote de CO2, de ce să nu trimitem în Europa şi nişte praf? Apoi ne ducem şi noi o dată cu praful, să vedem cum scapă ei de el. Poate învăţăm ceva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.