Mitsubishi L200 - maşina de serviciu offroad!

Mitsubishi L200 este o maşină polivalentă din multe puncte de vedere. Ne-a demonstrat-o pe la toate etapele Campionatului Naţional de Offroad 2008 de până acum. Şi povestea nu s-a terminat.

L200 - un pick up efeminat?Motivele pentru care am ales Mitsubishi L200 ca partener offroad le-am mai expus. Însă atunci era vorba de nişte estimări teoretice, pe când acum pot face afirmaţii practice. Cea mai importantă este că Mitsubishi L200 a început să îmi placă mai mult decât credeam.

Iniţial, când am văzut primele poze cu maşina proaspăt lansată pe piaţă, am crezut că japonezii fac glume proaste: un pick-up rotunjit şi aproape efeminat? După ce şi-a format o reputaţie atât de puternică de cărăuş 4x4 de încredere... Se părea că L200-le va fi un mare eşec.

Dar nu a fost aşa, pentru că Mitsubishi a gândit o chestie destul de logică: ne bazăm pe reputaţia de pur şi dur şi creăm o maşină mai life-style. Dar care să păstreze pedigree-ul şi caracterul util al unui offroader de încredere. Reţetă care a avut un succes neaşteptat de mare.

Cred că, în România, Mitsubishi L200 este cel mai important model în ce priveşte evoluţia vânzărilor de maşini 4x4 pick-up, fiind cel care a schimbat concepţia oamenilor despre ce înseamnă o utilitară modernă.

Design neasteptat de modernÎn mod interesant, Mitsubishi L200 arată destul de prietenos la exterior, este foarte apropiat de o berlină la interior, dar ascunde o tehnică redutabilă sub caroserie şi are un pronunţat caracter util, datorită benei.

Dacă îl echipezi cu un hard-top, L200 începe să rivalizeze cu SUV-urile (mai ales dacă recurgi la personalizările oferite în catalogul modelului). Numai că are un atu: nu este nicidecum un SUV.

Lucru pe care l-am remarcat cu ocazia primelor teste, dar pe care l-am aprofundat mai mult acum, de când petrecem mai mult timp împreună.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.