Mudster este Dusterul care chiar ştie offroad. TEST VIDEO

Autor: Andrei Ştirbu 30 iul. 2014 Teste speciale

”Mudster – No ordinary Duster” scrie pe maşina care face obiectul acestui material. În traducere, ”nu un Duster obişnuit”. Şi da, Mudster chiar arată total diferit de orice alt Duster văzut de mine până acum. Eventual te poate duce cu gândul la Dusterele de uzină care participă în campionatul de offroad. Însă Mudster mai adaugă un ingredient important: arată mult mai cool.

Noi aşa ne gândeam de la început că ar trebui să arate Duster facelift…

Constantin Braşoveanu, fondatorul Mudster.ro, este omul care s-a gândit să ia taurul de coarne şi să le ofere celor interesaţi un pachet rezonabil de accesorii, care transformă Duster-ul dintr-un SUV-uleţ ieftin şi cât de cât capabil în offroad într-un SUV arătos, cu un puternic pedigree de maşină de teren şi care combină foarte bine corvoadele traficului urban cu aventurile haihui, de la final de săptămână.

Principial, Mudster presupune echiparea unui Duster obişnuit cu nişte accesorii offroad de bază, ca să nu rămâi de căruţă în escapadele mai temerare. Adică se adresează celor care vor ceva mai multă acţiune de la Duster-ul lor, fără a-i afecta valenţele de maşină de familie, bună şi în oraş, şi pe autostradă.

Prin comparaţie cu Mudster, Duster-ul cu accesorii de catalog pare aproape un SUV-uleţ de fiţe

Şi, foarte important, fără a afecta drastic bugetul familiei – pentru că transformarea unui Duster în Mudster (mă rog, fără toate stickerele de pe maşina de demo…) necesită o sumă chiar rezonabilă pentru o maşină care combină caracterul familist şi cel offroad.

Dar mai bine vedeţi în continuare ce ştie să facă Mudster, ce presupune pachetul de accesorii şi cât vă costă să aveţi o asemenea maşină:

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide