Care sunt cele mai bune ştergătoare auto de parbriz

Autor: Marius Vișan 19 aug. 2019 Utile
Care sunt cele mai bune ştergătoare auto de parbriz

Calitatea ştergătoarelor este foarte importantă pentru siguranţa maşinii. Ele ţin parbrizul curat pentru ca şoferul să poată reacţiona din timp la pericolele care pot apărea în faţa maşinii. Primele semne că ştergătoarele ar trebui înlocuite apar atunci când acestea încep să lase urme după ştergere, sau fac zgomote la freacarea de parbriz.

Dacă este greu să vă decideţi ce ştergătoare să folosiţi mai jos veţi găsi o listă cu cele mai populare opţiuni printre clienţi. Am încercat să le ordonăm pe categorii, în funcţie de nevoile dumneavoastră, sau de anotimp. 

Bosch Aerotwin Retrofit – cele mai populare ştergătoare

Toţi şoferii ştiu că ştergătoarele de la Bosch au o capacitatea de curăţare a parbrizului ireprosabilă, iar primele pe listă ar fi Aerotwin Retrofit. Costă între 50 şi 100 de lei. Pentru autovehiculele mai vechi, care nu au în prima dotare acest tip de ştergătoare plate, sunt oferite de producător cu un adaptor special, care înlocuiesc în câteva secunde ştergatoarele convenţionale. 

VALEO FIRST – cele mai bune ştergătoare „de buget”

Cei care nu vor să dea prea mulţi bani pe ştergătoare pot alege ofertele de la VALEO FIRST. Acest brand prezintă un raport bun calitate – preţ, motiv pentru care se află la mare căutare printre clienţi. Au preţuri mai accesibile, dar fără pretenţii de longevitate.

Michelin Rainforce – Cele mai bune ştergătoare de iarnă

Chiar dacă şoferii circulă doar 2-3 luni în condiţii grele de iarnă, există şoluţii care să facă faţă acestor provocări. Cei de la Michelin produc ştergătoare destul de rezistente. 

Hella – Cele mai bune ştergătoare all-season

Chiar dacă nu se află în topul opţiunilor Hella este un nume frecvent menţionat pe locurile fruntaşe. Calitatea cauciucului din care sunt confecţionate este ridicată, sunt silenţioase şi destul de rezistente.

Cum se schimbă ştergătoarele de maşină

Cei care vor să schimbe singuri ştergătoarele maşinii şi au nevoie de sfaturi le pot găsi în clipul video de mai jos. Cei care nu vor să se mai murdărească pe mâini pot apele la angajaţii benzinăriilor care se ocupă şi cu alimentarea maşinilor. Contra unui bacşis aceştia le pot schimba în locul vostru.

VIDEO

În orice clasament online vei căuta cert este că preţurile pentru ştergătoarele auto vor fi diferite în funcţie de calitate. Rămâne la alegerea ta pe care le vei alege.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide