Care sunt piesele auto pe care nu ar trebui să le cumpărăm de la dezmembrări

Românul e obişnuit să facă mai cu moderaţie reparaţiile la maşina

Care sunt piesele auto pe care nu ar trebui să le cumpărăm de la dezmembrări Care sunt piesele auto pe care nu ar trebui să le cumpărăm de la dezmembrări

Românul e obişnuit să facă mai cu moderaţie reparaţiile la maşina, şi nu de puţine ori alege cele mai ieftine piese când sunt obligaţi să schimbe ceva la propriul autoturism. Există şi cazuri când apelează chiar la atelierele de dezmembrări.

Dacă pentru părţi de caroserie (bare de protecţie, portiere, capotă, grilă, haion, stopuri sau faruri) nu este chiar o problemă, pentru piesele care ţin de siguraţa maşinii lucrurile nu sunt atât de simple.

Acest lucru poate fi destul de periculos, deoarece montarea pe maşină a unei piese despre care nu se ştie de unde provine, şi cum a fost folosită, poate provoca incidente nedorite, iar siguranţa maşinii scade considerabil. 

Piese auto care nu ar trebui cumpărate de la dezmembrări

- Consumabile (filtrele de aer, ulei şi polen, uleiul din motor şi cutie, lichidul de frănâ, amestecul antigel, curelele de distribuţie şi transmisie împreună cu întinzătoarele)

- Kitul de ambreaj

- Anumite piese de la suspensie şi direcţie (pivoţi, bielete, bucşe, telescoape, flanşe)

- Caseta de direcţie

- Alternator

- Electromotor

- Turbo-compresor

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.