Cât costă cele mai scumpe jante din lume

Autor: Marius Vișan 22 aug. 2019 Utile

Când judecăm aspectul unei maşini, ţinem cont de designul exterior şi interior al acesteia. Una dintre cele mai importante caracteristici care ţin de frumuseţea unui vehicul sunt jantele. Designul, culoarea şi materialul jantei pot face un vehicul extravagant să fie şi mai frumos dar poate să îi şi strice imaginea. 

În timp ce majoritatea şoferilor cred că ştiu care jante se potrivesc cel mai bine vehiculelor lor, ar fi bine totuşi să consulte nişte profesionişti înainte să le cumpere, mai ales când această jantă este foarte scumpă. 

Jantele cele mai scumpe ar fi cele produse de Asanti. Preţul unei astfel de jante ar fi în mediue de de 3.600 de dolari, dar nu şi atunci când achiziţionaţi jante încrustate cu diamante, de 22 de inci. Acestea costă 1 milion de dolari setul. Clieţii care nu preferă diamantele pot cere rubine sau safire.

Preţul jantelor încrustate cu diamante Asanti este de 1 milion de dolari, aşa că asiguraţi-vă că alegeţi bijuteria de culoare potrivită înainte să comandaţi vehiculul. Pentru aceşti bani Asanti oferă securitate 24 de ore din 24 în primul an.

Purtătorul de cuvânt al Asanti a comentat: „După răspunsul pe care l-am avut din partea publicului în legătură cu aceste jante, am putea afirma cu încredere că piaţa noastră ţintă ar fi oamenii care apreciază arta şi arta visării.”

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide