Cea mai nouă „tehincă” de spargere a maşinilor, aplicată într-o parcare din ROMÂNA - FOTO

Imagini uluitoare au fost surprinse în apropierea...

Cea mai nouă „tehincă” de spargere a maşinilor, aplicată într-o parcare din ROMÂNA - FOTO Cea mai nouă „tehincă” de spargere a maşinilor, aplicată într-o parcare din ROMÂNA - FOTO

Imagini uluitoare au fost surprinse în apropierea Lacului Sfânta Ana, din judeţul Harghita. O ursoaică însoţită de puiul ei s-au plimbat nestingheriţi printre maşinile parcate în apropierea apei.

Fotografiile au fost realizate în miezul zilei, când în apropierea lacului Sfânta Ana erau foarte mulţi turişti. Oamenii au scos imediat telefoanele şi au început să facă poze.

În urmă cu două săptămâni, mai mulţi părinţi şi-au pus copiii în pericol ca să filmeze cu telefonul urşii ieşiţi la marginea pădurii după mâncare. Fără să ţină cont de riscul la care îi expun, s-au apropiat la mai puţin de zece metri de urşii care scormoneau în coşul de gunoi. Incidentul a avut loc tot în zona Lacului Sfânta Ana.

Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a semnat, vineri, ordinul care va da posibilitatea uciderii a peste 140 de carnivore mari, motivând că în ultima perioadă urşii au devenit un pericol real pentru populaţie. Ordinul a fost trimis şi urmează să fie publicat în Monitorul Oficial.

GALERIE FOTO

Sursă: Antena 3

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.