Cine este Laura de la Skoda și ce lucruri interesante știe să facă?

Autor: Elena Luchian 30 dec. 2019 Utile

Cine este Laura de la Skoda? Laura este noul asistent digital dezvoltat de producătorul ceh și a primit cel mai sexy nume. SUV-ul Kamiq și modelul compact Scala sunt primele modele care primesc noul tip de control vocal.

Intră în galeria foto

Și BMW are un asistent digital, care poartă denumirea de Intelligent Personal Assistant poate fi activat prin salutul “Hello, BMW!” Și Mercedes-Benz User Experience (MBUX) de la Mercedes-Benz reacționează la chemarea “Hey, Mercedes!” Asistentul digital de la Skoda răspunde atunci când îi spui “Okay, Laura!”.

Ce lucruri interesante știe să facă Laura?

  • Recunoaște vorbirea naturală în șase limbi: engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană și cehă. Șoferul nu este obligat să dea comenzi predefiniste și nici să folosească expresii standard.
  • Este capabilă să scrie un mesaj text după dictare. Astfel, cel aflat la volan nu va fi nevoit să-șiia privirea de la drm.
  • Poate activa navigația și poate ghida șoferul către destinația programată de acesta.
  • Atunci când șoferul este angajat într-o discuție telefonică, Laura reduce volmul muzicii sau poate opri muzica, urmând să o repornească după finalizarea discuției.
  • Skoda plănuiește să o facă pe Laura și mai inteligentă. Asistentul digital va putea controla mai multe funcții ale mașinii și, intuitiv, va putea continua propozițiile începute de șofer.
  • Laura va fi capabilă, în curând, să poarte conversații simple.
Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide