Cum să ştergi insectele moarte de pe botul masinii

Cum să ştergi insectele moarte de pe botul masinii

Autor: Alexandru Banu acum 4 ani Utile

Ai ajuns la mare. Acum uită-te la maşină şi varsă o lacrimă. Eşti printre cele câteva zeci de milioane de criminali care zilnic participă activ la dispariţia unor specii. Ai foarte multe insecte care şi-au trăit sfârşitul pe maşina ta? Poţi să iei şi o amendă pentru că ai mers tare. Zi “merci” că numărul de insecte moarte / cm pătrat de parbriz / capotă, spoiler şi număr nu sunt dovezi la poliţie. Asta e viaţa, trebuie să treci prin acest moment de mustrare de conştiinţă şi să mergi mai departe. Dar cu maşina curată.

Dacă te opreşti într-o benzinărie, s-ar putea să le scoţi rapid cu soluţiile la liber de lângă pompă. Dar şi asta, dacă nu e foarte cald afară până se lipesc de parbriz de zici că sunt fosile. Dacă laşi pe mai târziu, te vei lovi de “dau şi cu degresant, boss, că nu ies la apă cu săpun” – sfaturile de bani mai mulţi ale angajaţilor de la spălătorie.

Mai bine o faci tu cu mâna ta, în faţa casei. Ştergi urmele propriilor crime în câteva minute.  

1.    Freacă parbrizul la relanti şi apăsat cu apă, săpun şi o perie moale. Aşa iei grosul.

2.    Dacă mai rămân cadavre parţiale, încearcă un spray indicat pentru aşa ceva. De la un magazin cu piese auto sau din benzinării.

3.    Pentru caroserie (inclusiv spoiler şi plăcuţa de înmatriculare). Dă un fâs de WD40 (lubrifiant), lasă la înmuiat 30 de secunde şi şterge cu o cârpă din microfibră. Una mai bună care să nu lase scame.

 

 

 

 

Pagini: 1 2Comentarii
Inchide