România – Renault începe o campanie de rechemări în service pentru două modele Dacia

Autor: Marius Vișan acum 6 ani Utile

Renault Commercial Roumanie a notificat Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor despre începerea derulării unei campanii de rechemare în service a autoturismelor DACIA Logan II & Sandero II. Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.

Un total de 754 autovehicule Dacia din România – modele Logan II şi Sandero II, vor fi rechemate în service după ce Renault a identificat o posibilă perturbare a sistemului de frânare, din cauza etrierului de frână din partea dreaptă faţă. În situaţia unei frânări de urgenţă, eficafitatea sistemului de frânare ar putea fi diminuată.

Durata  verificării este de 20 de minute, sau una sau două ore în funcţie de intervenţia de realizat. Scopul acţiunii este verificarea etrierului de frână dreapta. Dacă se va considera necesar, acesta se va înlocui. 

Mai multe detalii găsiţi în imaginile de mai jos.Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide