Şcoala de şoferi 2019. Cât costă şi ce oferte poţi găsi

Autor: Marius Vișan 24 iun. 2019 Utile
Şcoala de şoferi 2019. Cât costă şi ce oferte poţi găsi

Într-un studiu efectuat acum câţiva ani s-a constatat că numărul posesorilor de permise auto, în România, a ajuns la aproape 7 milioane. Ceea ce înseamnă că aproximativ o treime din populaţia ţării deţine permis auto. Tot atunci s-a stabilt şi numărul şcolilor de şoferi din România: 1200. 

Având în vedere interesul crescut pentru obţinerea permisului auto, şcolile auto încearcă să-şi atragă clienţii cu diverse oferte. Există şcoli care oferă posibilitatea clienţilor să-şi plăteasca taxa în rete, însă există şi şcoli care oferă reduceri de 200 de lei pentru studenţi, sau 25 % pentru înscrierea a două persoane simultan, precum şi oferirea gratuită a primelor două ore.

Cele mai multe solicitări sunt cele pentru categoria b. Iată care sunt actele necesare pentru înscriere:

– Buletin sau carte de identitate
– Cazier judiciar cu menţiunea EXAMEN AUTO
– Analize medicale (emise de clinica avizata in acest sens)
– Aviz psihologic

Şcoala de şoferi Otto Auto – 900 de lei

În preţ sunt incluse 30 de ore de condus şi 24 de ore de legislaţie, iar cursatii au de ales între maşini precum Wv Golf, Volkswagen Passat, Renault Modus, Kia Rio sau Dacia Logan.

Şcoala de şoferi Abraham Bucuresti – 1000 de lei

Cu această sumă puteti să obţineţi permisul de conducere pentru categoria B. Aveţi posibilitatea achitării în rate, iar maşina de curs este un Opel Astra Cabrio.

Scoala de Soferi Dicu – 1200 de lei

Cei care stau în Militari au la dispoziţie una cele mai accesibile oferte: 1200 de lei. Maşinile pe care se pot susţin cursurile sunt Dacia Logan şi Sandero.

AutoGeneral – 1490 de lei

Fie că se optează pentru cutie manuală, fie automată, preţul este de 1490 de lei. Se poate achita integral sau în trei rate, prima rata fiind de 500 lei. Pentru ore de weekend se adauga 30 lei la sedinta de 2 ore. În parcul de maşini al celor de la AutoGeneral, pentru categoria b, se află maşini precum Dacia Logan cu transimie manuală, iar cei care vor să obţină premis pentru transmisia manuală au la dispoziţie maşini Mercedes-Benz Clasa A. 

Scoala First Drive – 1500 RON

Pachetul conţine toate taxele de scolarizare, iar în acesta sunt incluse 24 ore de legislaţie şi 15 sedinţe practice (30 de ore). Cursanţii au de ales între maşini ca Dacia Logan, Opel Astra, Toyota Yaris, Renault Clio sau Hyundai i10.

vreaupermis.ro (TEO) – între 1500 şi 1750, în funcţie de transmisia maşinii

Şcoala Teo este una dintre cele mai vechi de pe piaţă. Oferte lor includ chiar şi instruirea persoanelor cu dizabilităţi. Cei de la Teo pun la dispoziţie o listă de maşini care include mărci foarte cunoscute precum Dacia, VW sau Mercedes-Benz.

Perfect Auto VYO – între 1600 şi 2200 lei, în funcţie de maşină

Cei care vor să facă orele de condus pe Dacia Sandero pot alege pachetul cel mai accesibil de 1600 de lei, iar cei care vor ca prima maşina pe care o conduc să fie MINI Cooper automat trebuie să plătească 2200 de lei. 

În preţ este inclus pregatirea dosarului pentru examen, pregatire practică (30 ore) conducerea autovehiculului, pregatire teoretică (24 ore) – legislatie rutieră, conducere preventivă şi ecologică, prim ajutor, cunoaşterea şi întreţinerea autovehiculului. Simulare examen teoretic cu soft similar celui de la politie

Maşini disponibile: Dacia Logan, Dacia Sandero, VW Golf, Renault Megane sau MINI Countryman.

Şcoala de şoferi este cel mai important prag pe care îl trece un om între a fi pieton şi conducător de autovehicul. Pe lângă pregătirea practică şi teoretică, este foarte important şi instructorul. Aşadar, cursaţii sunt sfătuiţi să-şi aleagă o persoană care să aibă răbdare cu ei pe parcursul orelor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide