Cât costă cel mai ieftin Volvo XC90 cu 7 locuri pe mobile.de?

Autor: ProMotor 25 mart. 2021 Second-hand

Compania Volvo este campioană când vine vorba de siguranța auto. A fost primul producător de automobile care și-a centrat cea mai mare parte a marketingului și a reclamelor în jurul integrității structurale superioare a mașinilor sale și a siguranței excepționale.

În vârful gamei de SUV-uri Volvo se află modelul XC90. Cei sunt pasionați de marca suedeză, dar care nu au un buget suficient pentru a-și cumpăra un exemplar la prima mână, au la dispoziție mobile.de. Site-ul este plin de anunțuri cu mașini rulate. Aici, cel mai accesibil Volvo XC90 se vinde cu aproape 3.000 de euro. Este bugetul pe care foarte mulți români îl au la dispoziție pentru a-și cumpăra o mașină.

Volvo XC90, una dintre cele mai sigure mașini, costă 2.990 de euro pe mobile.de

Din punct de vedere vizual, atât cât putem vedea în pozele anunțului, mașina arată decent. Nu sunt urme de accident. Este un Volvo XC90 fabricat în anul 2004. Sub capotă are un motor diesel de o capacitate de 2,4 litri (163 CP), transmisie automată, tracțiune integrală și un rulaj de 419.900 km. Este un SUV cu 7 locuri care pare să fi fost bine întreținut, în ciuda vârstei și a kilometrajului.

Din lista de echipamente enumerăm câteva: oglinzi exterioare reglabile electric și încălzibile, geamuri electrice față + spate, computer de bord, linie de design și echipare Comfort, sistem de asistență a șoferului: asistent la frânarea de urgență, suporturi Isofix pentru scaun pentru copii, scaune față (ventilate / încălzite), volan multifuncțional și volan reglabil pe înălțime. SUV-ul oferă locuri pentru 7 persoane.

Intră în GALERIA FOTO

Verificarea istoricului auto este o etapă importantă la achiziționare unei mașini la mâna a doua. Cum românul preferă mașinile mai accesibile, la mâna a doua, există site-uri care oferă informații. Carvertical.com oferă informații despre kilometrajul și accidentele în care a fost implicată mașina.

În pachetul de informații se menționează dacă vehiculul a fost deteriorat, poate fi verificat dacă este real kilometrajul, se poate consulta arhiva foto, poate fi verificat în baza de date cu vehicule furate, sau se pot afla defectele modelelor respective.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide