Cum arată un Mercedes-Benz ML care a trecut printr-un incendiu. Deși nu mai poate fi folosit se vinde cu 4.000 de euro

Autor: Marius Vișan 22 aug. 2020 Second-hand

La momentul lansării pe piață, Mercedes-Benz ML reprezenta o apariție interesantă în clanul SUV-urilor premium.

Chiar și la ani distanță, modelele care poart sigla Mercedes-Benz ML au un design exterior care a îmbătrânit frumos, iar la interior există numeroase porțiuni acoperite cu piele și materiale de calitate. Este extrem de plăcut la condus, liniştitor, şi rămâne un rival veritabil pentru orice alt SUV premium de pe glob. Motorul și cutia sunt destul de rezistente, însă costurile de întreținere sunt destul de mari.

Este o mașină care cândva reprezenta simbolul bogăției (cel puțin la noi în țară). Am fost surprinși să găsit pe mobile.de un exemplar care, deși a trecut printr-un incendiu, și este foarte deteriorat, se vinde cu aproape 4.000 de euro.

Detalii despre Mercedes-Benz ML 350 care a trecut printr-un accident

Este un ML 350 fabricat în anul 2012 care a atins un rulaj de  216,000 de km. Chiar dacă mașina este foarte deteriorată ea se vinde cu 3.990 de euro.

În descriere este specificat foarte clar că mașina este stricată și nu poate circula pe drumurile publice. Din poze se poate observa că mașina a trecut printr-un incendiu, iar partea din față dar și interiorul sunt foarte afectate, chiar și așa, proprietarul cere pe ea aproape 4.000 de euro.

Intră în Galeria Foto

Cum arată un Mercedes-Benz ML care a trecut printr-un incendiu. Deși nu mai poate fi folosit se vinde cu 4.000 de euro
Așa arată un Mercedes-Benz ML care a trecut printr-un incendiu. Se vinde cu 4.000 de euro

Membru de bază în „clanul” SUV-urilor premium

Mercedes-Benz Clasa GLE, fostă Mercedes-Benz Clasa M, este un SUV de lux de dimensiuni medii produs de constructorul auto german Mercedes-Benz începând din anul 1997. În ceea ce privește dimensiunea, este plasat între GLC  (bazat pe clasa C) și clasa GLS, cu aceasta din urmă împarte și platforma.

Pentru o perioadă scurtă de timp, între 1999 și 2002, Clasa M a fost construită în Graz, Austria, pentru piața europeană, înainte ca toată producția să se mute la uzina din SUA, lângă Vance, Alabama. De la sfârșitul anului 2012, Clasa M a fost asamblată și la noi fabrici din India și Indonezia.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide