Cât costă cel mai ieftin Volkswagen ID.3 pe Autovit.ro? ”Golful electricelor” este la mare căutare și în România

Autor: Marius Vișan 18 mart. 2022 Știri auto

În ciuda unor controverse și dificultăți suferite de Volkswagen în ultimii ani, producătorul auto german rămâne cea mai de succes marcă auto din Europa și una din cele mai importante din lume.

Mobilitatea electrică nu este un subiect care a trecut neobservat pentru cei de la Volkswagen, iar în anul 2019 germanii au lansat ID.3, primul model complet electric.

Modelul a fost adoptat cu succes și pe piața din România, unde compatrioții noștri îl pot achiziționa și prin Programul Rabla Plus. Pe de altă parte, cei care se gândesc să cumpere un ID.3 la mâna a doua trebuie să știe că mașinile rulate nu se înscriu în programul susținut de stat.

În acest moment, pe site-ul Autovit.ro, cel mai accesibil Volkswagen ID.3 costă 28.750 de euro. ”Vânzarea nu se supune niciunei clauze a Programului Rabla Plus, se va semna contract de vânzare-cumpărare, iar clientul devine proprietar”, este menționat în anunț.

Descrierea mașinii:

-Volkswagen ID.3 1st Plus (baterie de 58kWh);

-Garanție baterie 8 ani sau 160.000 km;

-Culoare bitonală: alb-negru;

-Putere motor electric: 150kW / 204 CP;

-Încărcare AC (type 2): 11kW;

-Încărcare DC Fast Charge (CCS): 100 kW;

-Rulaj: 17.482 de km.

Intră în GALERIA FOTO

Captură foto: Autovit.ro

Un Volkswagen ID.3, nou-nouț, are un preț ce pornește de la 42.773 de euro (incl. TVA)

Din această sumă se mai poate scădea eco-bonusul acordat de stat.

Pentru cei care optează pentru o mașină 100% electrică, Programul RABLA Plus oferă următoarele tipuri de tichete. Este  vorba de un eco-tichet de 51.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării unei mașini vechi, dar nu mai mult de 50% din valoarea masinii noi achizitionate. Mai există un un eco-tichet de 54.000 de lei pentru achiziția unei mașini 100% electrice, cu condiția obligatorie a casării a 2 (două) mașini vechi, dar nu mai mult de 50% din valoarea masinii noi achizitionate.

În cadrul Rabla PLUS se mai poate acorda un eco-bonus de 1.500 lei pentru fiecare autovehicul uzat care este mai vechi de 15 ani și are norma de poluare Euro 3 sau inferioară („eco-bonus de vechime”). Programele RABLA Clasic și RABLA Plus nu pot fi accesate împreună.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Autovit.ro


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide