Taxa pod Feteşti. Cum faci plata prin SMS

Autor: ProMotor 28 mai 2019 Utile

Taxa de pod de la Feteşti se poate plăti în diferite feluri, dar cel mai simplu este prin SMS. Plata prin SMS se poate face doar pentru autovehiculele înmatriculate permanent în România.

Pentru taxa de pod de la Feteşti se acceptă plata cash, online, plata în benzinării (OMV, Petrom, MOL, Rompetrol) sau plata prin SMS, suma urmând să apară pe factura emisă de operatorul de telefonie mobilă.

Taxa de pod Feteşti prin SMS

Plata prin SMS se face la numărul 7577 trimiţând numărul de înmatriculare scris legat fără spaţii sau cratime (linii), urmat de un spaţiu şi numărul categoriei tarifare a autovehiculului (1 este pentru autoturisme şi autovehicule sub 3,5 tone şi cel mult 8 locuri).

Exemplu text SMS: B12ABC 1 la numărul 7577 pentru a achita taxa de autoturisme şi autovehicule sub 3,5 tone. Taxarea nu se face imediat, ci doar după ce vei confirma numărul de înmatriculare prin alt SMS, răspunzând cu textul DA.

Taxa de trecere a podului de la Feteşti poate fi achitată (SMS/benzinării) în avans sau ulterior trecerii până la ora 24:00 sau 0:00 a zilei următoare trecerii.

Trebuie menţionat că maşinile cu numere roşii nu plătesc taxa de pod Feteşti.

Lista tarifelor percepute pentru fiecare categorie în parte este mai jos.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide