Top 10 cele mai confortabile scaune de mașină la ora actuală

Autor: Marius Vișan 22 iul. 2020 Utile

Indiferent că vorbim despre o mașină de buget sau de un model de lux, confortul este o cerință a majorității cumpărătorilor. Desigur, găsirea poziției de conducere potrivită poate fi un element cheie pentru confort, astfel încât materialul din care este construit un scaun poate face toată diferența.

Un scaun confortabil vă poate ajuta să faceți călătoriile lungi mult mai plăcute. Scaunele confortabile nu trebuie să aibă doar un șezut moale, ci trebuie să fie și spațioase și să ofere suficient suport lombar.

Un scaun care nu este potrivit corpului tău se poate simți ca un instrument de tortură în călătoriile lungi.

Desigur, vehiculele de lux oferă scaune cu funcții de masaj, reglare electrică, sunt bine captușite, sunt extrem de confortabile, însă am găsit o listă cu mașini cu scaune confortabile care ne dovedește că nu trebuie să cheltuiești mulți bani pentru a obține mult confort.

Buyacar.co.uk a făcut un TOP 10 modele de mașini cu cele mai confortabile scaune. Iată care sunt acestea:

Mașinile franțuzești au cele mai confortabile scaune

-Citroen C3
-Lexus IS
-Citroen Grand C4 Space Tourer
-Mini Hatchback
-BMW Seria 5
-Range Rover
-Mercedes-Benz Clasa-S
-Volvo XC60
-Honda Civic Type R
-Peugeot 3008

Intră în Galeria Foto

Indiferent dacă vrei o mașină pentru naveta muncă-acasă, sau mașini cu care să faci multe călătorii în familie, a avea o mașină cu o cabină confortabilă poate face diferența. Scaunele care oferă o bună susținere, tapițerie moale și cea mai nouă tehnologie te pot menține relaxat ore întregi.

Un scaun bun îți va susține corpul în mod egal și va permite mușchilor să se relaxeze. Dacă trebuie să vă folosiți propria forță pentru a vă sprijini, atunci scaunul are deficiențe ergonomice și s-ar putea să deveniți obosit și inconfortabil.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: buyacar.co.uk


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide