Tu ştii cum funcţionează suspensia unei maşini? Un clip din 1938 face o descriere perfectă

Suspensia unei maşini este o minune tehnologică.

Tu ştii cum funcţionează suspensia unei maşini? Un clip din 1938 face o descriere perfectă Tu ştii cum funcţionează suspensia unei maşini? Un clip din 1938 face o descriere perfectă

Până şi cele mai simple maşini reuşesc să-şi facă treaba în a amortiza şocurile, gropile şi obstacolelor întâlnite în fiecare zi pe şosea.

Chiar dacă ai idee despre cum funcţionează, este interesant să vezi o descriere amănunţită, scrie Car and Driver.

Se întâmplă în România: un accident stupid petrecut pe o autostradă închisă i-a salvat viaţa - GALERIE FOTO

 

Clipul nu acoperă sistemele avansate de suspensie din ziua de azi, fiind realizat în 1938, când o suspensie pe bază de arcuri şi foi era de ultimă generaţie. Totuşi, acest sistem încă se regăseşte pe vehicule de mare tonaj.

ROVINIETE. Lista completă a punctelor fixe de verificare. Preţuri, amenzi, dar şi DETALIUL CARE TE POATE SCĂPA DE AMENDĂ

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.