Unde găseşti cel mai ieftin RCA în 2019

Pentru cei care vor să fie cinstiţi însă am făcut o slimulare de preţ.

Unde găseşti cel mai ieftin RCA în 2019 Unde găseşti cel mai ieftin RCA în 2019

Obligativitatea de a avea RCA i-a făcut pe şoferi să găsească diverse metode de a „fenta” sistemul. Unii îşi înmatriculează maşinile pe numele părinţilor sau a bunicilor.

Preţul unei poliţe de răspundere civilă auto se calculează în funcţie de vârsta persoanei care o solicită şi anii de experienţă în şofat.

În acest caz preţul asigurării va fi mai mic dacă persoana pe numele căruia se face are o vârstă înaintată.

Pentru cei care vor să fie cinstiţi însă am făcut o slimulare de preţ. Am ales o persoană de 35 de ani care are permis de la vârsta de 18 ani, deci este şofer de 17 ani, care nu a avut incidente în trafic, şi are o maşina cu motor de 1.8 litri. Iată care a fost rezultatele.

RCA pe 6 luni

RCA pe un an

Conform listei cei de la Euroins oferă cea mai accesibilă ofertă: 295 de lei pentru 6 luni, şi 590 pentru 12 luni. Următoarea pe listă ar fi City Insurance, cu preţuri foarte apropiate de cei de la Euroins. Cel mai scump RCA este oferit de cei de la Asirom 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.