Unde găseşti cel mai ieftin RCA în 2019

Autor: Marius Vișan acum 3 ani Utile

Obligativitatea de a avea RCA i-a făcut pe şoferi să găsească diverse metode de a „fenta” sistemul. Unii îşi înmatriculează maşinile pe numele părinţilor sau a bunicilor.

Preţul unei poliţe de răspundere civilă auto se calculează în funcţie de vârsta persoanei care o solicită şi anii de experienţă în şofat.

În acest caz preţul asigurării va fi mai mic dacă persoana pe numele căruia se face are o vârstă înaintată.

Pentru cei care vor să fie cinstiţi însă am făcut o slimulare de preţ. Am ales o persoană de 35 de ani care are permis de la vârsta de 18 ani, deci este şofer de 17 ani, care nu a avut incidente în trafic, şi are o maşina cu motor de 1.8 litri. Iată care a fost rezultatele.

RCA pe 6 luni

RCA pe un an

Conform listei cei de la Euroins oferă cea mai accesibilă ofertă: 295 de lei pentru 6 luni, şi 590 pentru 12 luni. Următoarea pe listă ar fi City Insurance, cu preţuri foarte apropiate de cei de la Euroins. Cel mai scump RCA este oferit de cei de la Asirom

 Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006, când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian

Comentarii
Inchide