Lecţia predată de o şoferiţă unui nesimţit pe contrasens [VIDEO]

Autor: Adrian Mihălţianu 21 mart. 2013 Accidente
Lecţia predată de o şoferiţă unui nesimţit pe contrasens [VIDEO]

V-aţi întâlnit probabil şi voi cu ei. Sunt nesimţiţii pentru care o coloană care aşteaptă liniştită la semafor e un impediment prea mare în calea nevoii de a se mişca fluid. Aşa că bagă avariile şi depăşesc cât pot de mult, pe contrasens, chiar dacă asta înseamnă deseori ca şoferii care vin în mod legal să se dea la o parte pentru a le face loc.

Nu şi şoferiţa din imagine. De ce spunem „şoferiţă”? Uitaţi-vă la genele de pe botul SUV-ului în care se află şi veţi înţelege… Ei bine, fata are destul curaj şi mai ales suficientă răbdare pentru a-i preda nesimţitului o lecţie – nu se dă la o parte, chiar dacă îl putea ocoli, şi îl obligă să bată în retragere.

Umilinţa suferită e cel mai mic rău care i s-ar fi putut întâmpla nesimţitului. Voi care credeţi că ar fi pedeapsa cea mai potrivită pentru cei care fac asta în trafic?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide