Fiat 500L Vans concept vrea să fie partenerul tău de surf

Autor: Iulian Dnistran 29 iul. 2014 Concepte auto

Fiat 500L Vans concept este, aşa cum îi spune şi numele, un prototip creat în colaborare cu firma de încălţăminte Vans. Şi pentru că ar fi fost destul de penibil dacă modificările aduse maşinii se rezumau doar la o plăcuţă cu numele Vans pe uşa din spate, conceptul a primit un interior personalizat, cu o planşă de bord foarte colorată.

Freaky, dude!

Totodată, tapiţeria scaunelor din faţă a primit imprimeuri cu palmieri, ceea ce ar trebui să-i facă pe toţi surferii din lume să spună instantaneu „whooow, dude!”. Cel puţin asta au sperat, probabil, cei de la Fiat atunci când au prezentat prototipul la campionatul de surfing Vans US Open of Surfing din Huntington Beach, California.

Pe lângă interiorul trecut prin trusa de acuarele a unui copil de şcoală primară, Fiat 500L Vans concept a primit o grilă a radiatorului care încorporează nu mai puţin de patru blocuri optice cu LED-uri, un portbagaj montat pe acoperiş şi – după cum se vede în poze – o suspensie înălţată.

Cool, man!

Pachetul e completat de o vopsea în două culori, în vreme ce motoraşul de 1,4 litri cu 160 CP de sub capotă rămâne neatins. Chiar şi aşa, însă, ar trebui să fie suficient pentru patru surferi şi plăcile lor, nu? 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide