Mercedes-Benz propune maşina de golf a viitorului

Autor: Iulian Dnistran 23 iul. 2013 Concepte auto

Pasionaţi de golf, viitorul transportului personal e aici! Sau nu.

Germanii de la Mercedes-Benz sunt de părere, se pare, că maşinuţele de golf din prezent sunt prea normale, prea plictisitoare. Aşa că au creat un concept care aduce maşinuţele de golf în prezent. Sau mai degrabă le aduce din viitor.

Studiul de design e semnat de Centrul Avansat de Design Mercedes-Benz din Carlsbad, California, iar una dintre trăsături este lipsa volanului, care a fost înlocuit de un joystick amplasat pe consola care desparte cele două locuri. Astfel, maşinuţa poate fi condusă atât de pasagerul din stânga, cât şi de cel din dreapta, ceea ce înseamnă că luptele pentru alegerea şoferului ar putea duce la câteva accidente.

Maşinuţa Mercedes-Benz are două uşi care pot fi demontate, în cazul în care vrei să-ţi atârne pletele în vânt sau vrei să cazi din maşină după ce coechipierul tău a atins „din greşeală” joystickul de direcţie.

Conceptul germanilor are un motor electric alimentat de la o baterie ce poate fi încărcată fie de la o priză de perete, fie cu ajutorul panourilor solare amplasate pe acoperiş.

Cum vi se pare prototipul celor de la Mercedes-Benz?

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide