Primele imagini oficiale cu SUV-ul Jaguar C-X17. UPDATE

Autor: Dan Vache 07 nov. 2013 Concepte auto

Conceptul Jaguar C-X17, care prefigurează primul SUV sau crossover al mărcii de lux britanice, a fost dezvăluit într-o primă imagine oficială care ne arată partea din faţă a maşinii.

Influenţele limbajului de design Jaguar se văd destul de clar. Partea din faţă a conceptului C-X17 arată aproape identic cu cea aplicată pe berlina XF şi pe limuzina XJ, doar că proporţiile au fost schimbate pentru se potrivi mai bine cu înălţimea mai mare a crossoverului.

Imaginea frontală vine după o schiţă oficială care anunţa un prototip ce va introduce o nouă arhitectură modulară din aluminiu pentru modelele mărcii din Whitley. Această nouă platformă va fi folosită şi la o nouă berlină Jaguar, care va intra în luptă cu BMW Seria 3, dar şi la următoarea generaţie a modelului XF.

Premiera mondială a conceptului Jaguar C-X17 va avea loc la Salonul Auto Frankfurt 2013, unde britanicii vor da mai multe detalii despre primul lor SUV/crossover din istorie.

UPDATE: Jaguar a publicat un nou set de imagini cu prilejul Salonului Auto Dubai 2013. Găsiţi noile fotografii în galeria ataşată acestui articol.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide