Salonul Auto Frankfurt 2013 - totul despre IAA 2013 (12-22 septembrie)

Toamna lui 2013 ne aduce un festin auto de proporţii, datorită celei de-a 65-a ediţii a Salonului Auto Frankfurt, care se va desfăşura între 12 şi 22 septembrie.

Salonul Auto Frankfurt 2013 - totul despre IAA 2013 (12-22 septembrie) Salonul Auto Frankfurt 2013 - totul despre IAA 2013 (12-22 septembrie)

Salonul auto german anunţă o dominaţie categorică a producătorilor teutoni, care prezintă o pleiadă de noutăţi care mai de care mai interesante. Zilele de presă ale IAA 2013 Frankfurt (datele de 10 şi 11 septembrie) sunt rezervate inaugurării premierelor mondiale.

ASTON MARTIN

AUDI

BENTLEY

BMW

BRABUS

BUGATTI

CADILLAC

CHEVROLET

CITROEN

DACIA

FERRARI

FIAT

FORD

HONDA

HYUNDAI

INFINITI

JAGUAR

JEEP

KIA

LAMBORGHINI

LAND ROVER

LEXUS

MASERATI

MAZDA

MERCEDES-BENZ

MINI

NISSAN

OPEL

PEUGEOT

PORSCHE

RENAULT

ROLLS ROYCE

SEAT

SKODA

SMART

SSANGYONG

SUBARU

SUZUKI

TOYOTA

VOLKSWAGEN

VOLVO

 Mai jos găsiţi toate noutăţile şi premierele de la Salonul Auto Frankfurt 2013

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.