FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

O căutare rapidă pe marile site-uri de anunţuri auto ne-a arătat că România are câteva maşini foarte rapide care costă foarte puţin.

FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro FOTO. Maşini second-hand puternice, până în 10.000 de euro

 

 

Dilema noastră de astăzi a fost simplă: care sunt cele mai puternice maşini la mâna a doua din România care costă mai puţin de 10.000 de euro? Am intrat pe marile site-uri de anunţuri auto şi, după ce am dat la o parte exemplarele care păreau dubioase, am ales cu câteva modele pe care vi le prezentăm mai jos. 

Înainte de a citi lista, trebuie să îţi spunem că selectat modele care au peste 160 de cai putere, ceea ce probabil va creşte costul unui plin de benzină. Aşadar, dacă te gândeşti să îţi achiziţionezi o maşină cu un motor mai puternic, ia în considerare şi acest aspect. 

Citeşte şi FOTO. Cum încearcă un şofer să-şi vândă Loganul galben care ”nu a fost taxi”

Citeşte şi Au crezut c-au scăpat de dracu şi au dat de tac-su’!

Citeşte şi Ai maşină diesel? Iată 10 lucruri DE ŢINUT MINTE iarna

Citeşte şi Top 10 cele mai furate mărci auto din România

1. Audi A8 - 7.500 EUR

Descrierea acestei maşini sună cam aşa:  Audi A8 4.0 TDI, FULL OPTIONS, 272 de cai putere, buton de start cu amprentă, trapă solară, actele sunt la zi, iar proprietarul poate oferi şi adeverinţă ANAF de achitare a taxelor.

2. Jaguar S-Type - 5.800 EURO 

Acest Jaguar S-Type are un motor de 207 cai putere, este dotat cu o cutie de viteze automată, are un rulaj de 162.000 de kilometri, taxa de mediu a fost plătită şi nerecuperată, este dublu climatronic, are comenzi pe volan, geamuri electrice, oglinzi electrice şi încălzite, este docorat cu elemente din lemn de mahon, volan îmbrăcat în piele şi proiectoare ceaţă.

Citeşte şi TOP 10: cele mai economice maşini din România, mai ieftine de 20.000 de euro

Citeşte şi Cele mai bune maşini second-hand pentru şoferii începători

3. Mercedes-Benz M-Classe ML - 9.900 EURO

Acest Mercedes Benz ML 320 CDI 4 Matic de 224 CP este fabricat în 2006, a fost achiziţionat de la o reprezentanţă din Constanţa, beneficiază de pachetul Off Road, faruri Xenon, scaune faţă încălzite + memorie şi jante aliaj.

4. Mercedes-Benz SLK-Classe SLK - 8.950 EURO

Descrierea maşinii sună cam aşa: Mercedes Benz SLK 200 kompressor de 170 de cai putere, anul de fabricaţie 2006, înmatriculat în Romania în anul 2013, taxa plătită şi nerecuperat care poate fi dovedită prin adeverinţă ANAF, jante 18 AMG cu cauciucuri noi de iarnă marca MICHELIN, decapotare electrică impecabilă, proiectoare xenon, două chei, iar proprietarul acceptă orice test sau vizită la service.

Citeşte şi VIDEO - FOTO. Flota de lux a Poliţiei Române 

Citeşte şi Ce mesaj de „mulţumire” a primit un şofer care a parcat pe trotuar - FOTO

5. BMW X5 - 10.000 EURO

Acest BMW X5 de 218 CP din 2007 are taxa platită şi nerecuperată, şi beneficiază de o serie de dotări precum: sistem de navigaţie în limba română, patru geamuri electrice, faruri bi-xenon, un interior din piele bine întereţinut, oglinzi electrice şi încălzite, dublu climatronic, comenzi volan, senzori de parcare faţă-spate şi trapă panoramică. 

6. Dodge Nitro - 8.200 EURO

O maşină destul de rară pe stăzile din România acest Dodge Nitro SXT (177 CP) în variantă full este dotat cu scaune din piele reglabile electric şi încălzite, şi are un sistem de navigaţie cu hard drive şi touch. Mai beneficiază şi de un monitor pentru locurile din spate şi trapă. Taxa de mediu este plătită şi nerecuperată, iar istoricul de service poate fi verificat oricând la reprezentanţă.

Citeşte şi VIDEO. Flota de "pitici" a ministrului Adrian Curaj

Citeşte şi TOP: Cele mai fiabile maşini second-hand de familie din Germania

7. Chrysler 300C - 9.300 EURO

Acest Chrysler 300C - 3.0 CRD - V6 de 218 CP are taxa de mediu platită şi nerecuperata, faruri bixenon adaptive cu spălătoare faruri, trapă, sistem de navigaţie, volan electric din piele şi mahon, pedalier electric care se ajustează, sistem audio Boston cu zece boxe şi două subwoofere, senzori de parcare spate, pilot automat cu limitator de viteză şi multe alte dotări care o fac să-şi merite fiecare bănuţ.

8. Infiniti FX 35 - 7.500 EURO

Acest Infiniti FX 35 de 280 de cai putere este din 2008, are 164.000 de kilometri la bord, este înmatriculată în România şi are numeroase dotări care-i completează la fix performanţele motorului: geamuri + oglinzi electrice, interior din piele, navigaţie, comenzi volan şi jante aliaj. Taxa de mediu este plătită şi nerecuperată. 

Citeşte şi TOP 5 cele mai economice maşini diesel

Citeşte şi VIDEO. Asta e maşina de lux a ministrului Anca Dragu

Citeşte şi TÜV Report 2015 – cele mai fiabile maşini second hand din Germania

Citeşte şi VIDEO. Mercedes Royale 600 - Cea mai bizară maşină din 2015

Citeşte şi 7 maşini second hand de care trebuie să te fereşti